Globetrotter Reisverzekering

Voor ieder reisdoel de passende verzekering

Wat voor lange reis je ook gaat maken, met de Globetrotter Verzekering ben je goed verzekerd in het buitenland. Of het nu gaat
om studie, (vrijwilligers)werk of een lange reis. Deze verzekering is speciaal voor verblijven in het buitenland tussen 1 maand en 24 maanden. En je bepaalt zelf waarvoor je verzekerd wilt zijn.

Advies op maat

Met de jarenlange ervaring van de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld kan Allianz Global Assistance je advies op maat geven. En het gaat verder dan alleen advies, want overal ter wereld en in iedere situatie kun je vertrouwen op de hulpverleninq van Allianz Global Assistance.

Dit betekent Allianz Global Assistance:

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd
 • Meer dan 50 jaar ervaring in wereldwijde hulpverlening
 • Professionele hulp in het Nederlands
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling
 • Het inschakelen van artsen of ziekenhuizen ter plaatse
 • Gratis HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.

Uitstekende hulp en dekking met de Globetrotter Verzekering. Altijd, waar je ook bent. Je kunt op ons vertrouwen.

Bereken premie

Studeren, reizen en werken

Ga je voor een langere periode naar het buitenland? Studeren, werken, stage lopen, rondreizen, backpacken of vrijwilligerswerk? Dan is de Clobetrotter Verzekering ideaal. Hiermee verzeker je alle soorten lange verblijven in het buitenland tussen 1 maand en 24 maanden. Naast het reizen is namelijk ook (vrijwilligers)werk en studeren in het buitenland standaard meeverzekerd.

Kies zelf je dekkingen

Door de flexibele opbouw is het mogelijk de verzekering precies op maat samen te stellen. Wilje jouw bagage meeverzekeren? Heb je Wereld- of Europadekking nodig? Bij de Globetrotter Verzekering bepaal je dit zelf. Bij de bagagedekking heb je bovendien de keuze uit drie varianten: Budget, Comfort en Premium. Het verschil zit in de hoogte van de verzekerde bedragen. De verzekering is af te sluiten per maand tot maximaal 24 maanden. En kom je eerder terug? Ceen probleem! Als je geen schade hebt gemeld, krijg je de premie voor niet gereisde maanden terug.

Medische kosten

Een ziekenhuisopname in het buitenland kan tot torenhoge kosten leiden. Een uitbreiding met de dekking Medische kosten behoedt je daarvoor.

Aanvullend of Volledig

Je bepaalt zelf of je medische kosten aanvullend of volledig wilt verzekeren, de vergoedingen zijn hierbij hetzelfde. De dekking Aanvullend sluit je af als je de zorgverzekering in Nederland aanhoudt. Je bent dan aanvullend gedekt voor de noodzakelijke medische kosten in het buitenland. Ook als je zorgverzekeraar die niet vergoedt. Ceen Nederlandse zorgverzekering? Sluit dan de dekking Volledig af, zodat medisch noodzakelijke behandelingen altijd vergoed worden.

 

Extra services

Tijdens je verblijf in het buitenland ondersteunt de Globetrotter Verzekering je met verschillende extra services. lnnovatieve diensten zoals Geldservice en Persoonlijke Reisassistent, maar ook de Assistant Services (zie hieronder).

 • De Persoonlijke Reisassistent is onderdeel van de alarmcentrale en helpt je 24 uur per dag, 7 dagen per week antwoord te vinden op allerlei reisvragen.
 • De Geldservice is bedoeld voor reizigers in het buitenland die, door bijvoorbeeld verlies of beschadiging van hun bankpas, geen toegang hebben tot hun geld. ln dat geval kan Allianz Global Assistance tijdelijk een bedrag (max. € 300,-) beschikbaar stellen via één van de 400.000 kantoren van Western Union wereldwijd. Als je een Bagagedekking bij je Globetrotter Verzekering afsluit maak je gratis gebruik van deze unieke service.

Jongerenkorting

ledere verzekerde onder 27 jaar op de polis krijgt 10% korting op alle algemene en aanvullende dekkingen. Als je de dekking Bagage Comfort of Premium kiest, dan krijg je zelfs 15% korting op alle algemene en aanvullende dekkingen.

Nog meer zekerheid met Assistant Services

De volgende aanvullende diensten beschermen kind(eren), bagage én jou persoonlijk.

 • SMS Assistant
  Als eerste op de hoogte bij dreiging en gevaar
 • Luggage Assistant
  Verloren bagage snel weer terug
 • Kid Assistant
  Uit het oog verloren kind snel weer terug
 • Life Assistant
  Help de mensen die jou willen helpen

Bereken premie