Doorlopende Zakenreisverzekering

Geheel op maat en doorlopend verzekerd

Vlieg je geregeld voor een afspraak naar Madrid of Washington? Bezoek je beurzen in Tokyo of Frankfurt? Of werk je regelmatig mee aan de bouw van appartementen in zonnige oorden? Dan is de Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance ideaal.

Doorlopende Zakenreisverzekering

Met de Doorlopende Zakenreisverzekering ben je het hele jaar door goed verzekerd voor elke zakenreis die je maakt.
Zonder dat je er omkijken naar hebt. Een prettig idee.

Dit betekent Allianz Global Assistance:

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd
 • Meer dan 50 jaar ervaring in wereldwijde hulpverlening
 • Professionele hulp in het Nederlands
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling
 • Het inschakelen van artsen of ziekenhuizen ter plaatse
 • Gratis HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.

Uitstekende hulp en dekking met de Doorlopende Zakenreisverzekering. Altijd, waar je ook bent. Je kunt op ons vertrouwen. Allianz Global Assistance

Kies zelf je dekkingen

Door de flexibele opbouw is het mogelijk de verzekering precies op maat samen te stellen. Heb je werelddekking nodig? Reist er regelmatig een assistent mee? Neem je vaak kostbare bagage mee op zakenreis? Bij de Doorlopende zaken reisverzekering bepaal je zelf welke dekkingen je wilt afsluiten.

Comfort of Premium

Bij de dekkingen Ongevallen, Bagage en Medische kosten heb je de keuze uit twee varianten: Comfort of Premium. Het verschil zit in de hoogte van de verzekerde bedragen.

Beroepsrisico

Standaard is commercieel, administratief of toezichthoudend werk verzekerd. Wanneer er sprake is van werkzaamheden met een extra risico zoals werken in de bouw, dan berekenen we een toeslag op de premie. Er zijn drie categorieën: Licht verhoogd (35% toeslag), Verhoogd (70% toeslag) en Zwaar verhoogd risico (1 00% toeslag).

Privéreizen en wintersport

 • Gezinsleden die tijdens de zakenreis meereizen zijn standaard verzekerd. En als je tijdens zakenreis besluit te gaan wintersporten of abseilen, dan is dit ook standaard verzekerd. Dit geldt zelfs voor de meereizende gezinsleden.
 • Privéreizen kunnen meeverzekerd worden. Dit is mogelijk voorjezelf en eventuele partner en/of kinderen. Je bent dan verzekerd voor alle dekkingen die je voor de zaken reisverzekering hebt gekozen (m.u.v. de dekkingen Annulering zakelijke reizen en Uitbreiding zakelijke bagage).
 • Tenslotte is de dekking voor privéreizen uit te breiden met een dekking voor annulering van deze privéreizen en voor wintersport en bijzondere sporten tijdens deze privéreizen.

Bereken premie

 

Extra services

Tijdens je verblijf in het buitenland ondersteunt de Doorlopende Zaken reisverzekering je met verschillende extra services.

 • De Persoonlijke Reisassistent is onderdeel van de alarmcentrale en helpt je 24 uur per dag,7 dagen per week antwoord te vinden op allerlei reisvragen.
 • Geldservice is bedoeld voor reizigers in het buitenland die, door bijvoorbeeld verlies of beschadiging van hun bankpas, geen toegang hebben tot hun geld. ln dat geval kan Allianz Global Assistance tijdelijk een bedrag (max. € 300,) beschikbaar stellen via één van de 400.000 kantoren van Western Union wereldwijd. Gratis service als onderdeel van de bagagedekking.
 • Met SMS Assistant word je per sms (en e-mail) bij dreiging en gevaar als eerste op de hoogte gebracht.
 • Koffer kwijt? Sleutels weg? Tas verloren? Geen nood! Met Luggage Assistant krijg je verloren bagage snel weer terug

Bereken premie