Collectieve Zakenreisverzekering

Doorlopend verzekerd, het hele bedrijf.

Gaan meerdere medewerkers van het bedrijf geregeld op zakenreis? Dan is de Collectieve Zaken reisverzekering van Allianz Global Assistance ideaal. De verzekering is erop gericht alle medewerkers van een bedrijf uitstekend te verzekeren tijdens zakelijke reizen.

Collectieve Zaken reisverzekering

Alle medewerkers zijn met de Collectieve Zakenreisverzekering in één keer verzekerd. Ook buitenlandse medewerkers zijn te verzekeren, mits ze in Europa wonen en het hoofdkantoor (dat de verzekering sluit) in Nederland gevestigd is. Omdat de verzekering wordt afgesloten voor een aantal reisdagen, komt het dus nooit voor dat een medewerker een zakenreis onverzekerd onderneemt. Een prettig idee

Dit betekent Allianz Global Assistance:

Eigen alarmcentrales in 29 landen wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar . Professionele hulp in de Nederlandse taal Snelle en eerlijke schadebehandeling . Meer dan 50 jaar ervaring in wereldwijde hulpverlening. Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse . Hulpverlening altijd binnen handbereik met de HelpMe app Uitstekende hulp en dekking met de Collectieve Zakenreisverzekering. Altijd en overal. De zakenreiziger kan op ons vertrouwen. Allianz Global Assistance.

Kies zelf de dekkingen

leder bedrijf is weer anders, daarom is deze verzekering helemaal op maat samen te stellen. Hebben de medewerkers werelddekking nodig of voldoet een Europa-dekking? Wordt er vaak kostbare bagage meegenomen op zakenreis? Bij de Collectieve Zakenreisverzekering is zelf te bepalen voor welke dekkingen gekozen wordt. Alle dekkingen zijn optioneel, behalve de dekking S.O.S. hulpverlening.

Comfort of Premium

Bij de dekkingen Ongevallen, Bagage en Medische kosten is er de keuze uit twee varianten: Comfort of Premium. Het verschil zit in de hoogte van de verzekerde bedragen.

Beroepsrisico

Standaard is commercieel, administratief of toezichthoudend werk verzekerd. De mogelijkheid bestaat om voor alle reisdagen, of slechts een deel daarvan, werkzaamheden met een verhoogd risico mee te verzekeren tegen een toeslag op de premie. Er zijn drie categorieën: Licht verhoogd (35% toeslag), Verhoogd (70% toeslag) en Zwaar verhoogd risico (100% toeslag). Kijk op www.allianz-assista nce.n l/beroepsrisico voor meer informatie.

Bereken premie

Privéreizen en wintersport

Gezinsleden die tijdens de zakenreis meereizen zijn standaard verzekerd. En als een medewerker tijdens de zakenreis besluit te gaan wintersporten, dan is dit ook standaard verzekerd. Dit geldt zelfs voor de meereizende gezinsleden. Privéreizen zijn mee te verzekeren voor maximaal 10 personen. De verzekerden zijn dan tijdens privéreizen verzekerd voor alle dekkingen die voor de zakenreis verzekering zijn afgesloten (m.u.v. de dekkingen Annulering zakelijke reizen en Uitbreiding zakelijke bagage). Tenslotte is de dekking voor privéreizen uit te breiden met een dekking voor annulering van deze privéreizen.

Extra services

Tijdens het verblijf in het buitenland ondersteunt de Collectieve Zakenreisverzekering de medewerkers met verschiIlende extra services. lnnovatieve diensten zoals de Persoonlijke Reisassistent en Geld Service.

* De Persoonlijke Reisassistent is onderdeel van de alarmcentrale en helpt 2417 antwoord te vinden op reisvragen over bijvoorbeeld het dichtstbijzijnde vliegveld of een verloren creditcard.

* Geld Service is bedoeld voor reizigers in het buitenland die, door bijvoorbeeld verlies of beschadiging van hun bankpas, geen toegang hebben tot hun geld. In dat geval kan Allianz Clobal Assistance tijdelijk een bedrag beschikbaar stellen via één van de 400.000 kantoren van Western Union wereldwijd. ledere verzekerde met bagagedekking heeft recht op Geld Service.

Bereken premie