Pechhulp verzekering

Ben je geregeld met de auto of motor onderweg? Dan wil je niet met pech stil komen te staan. Gelukkig kun je bij Allianz Global Assistance rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, het hele jaar door. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Je wordt direct geholpen. Gewoon in het Nederlands. Dat is wel zo prettig.

Kies zelf wat je verzekert

Wat je wilt verzekeren, dat is persoonlijk. Daar houden we rekening mee. Je kunt daarom kiezen uit verschillende pechhulp pakketten. Bijvoorbeeld alleen Nederland, of ook Europa. Ook kun je ervoor kiezen om hulp bij pech in je woonplaats mee te verzekeren. Rijd je vaak met een motor of aanhanger? Dan kun je kiezen voor één van de extra modules. Je kunt ook zelf de ingangsdatum kiezen. Handig, als je nu nog ergens anders een pechhulp verzekering hebt lopen.

De Pechhulp Verzekering is kenteken gebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Dus als bijvoorbeeld je partner of kinderen weleens van het voertuig gebruik maken, dan worden zij bij pech ook altijd geholpen.

Dit betekent Allianz Global Assistance:

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd
 • Meer dan 50 jaar ervaring in wereldwijde hulpverlening
 • Professionele hulp in het Nederlands
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling
 • Het inschakelen van monteurs, garages en bergers in binnen en buitenland.
 • Indien nodig, vervangend vervoer. Ook in het buitenland.

Bereken premie

Wat houdt de Pechhulp verzekering precies in?

Sta je met pech? Dan kun je bellen met de alarmcentrale van Allianz Global Assistance. Wij proberen het voertuig altijd ter plekke te repareren. Lukt dat niet, dan wordt de auto, motor of aanhanger naar de dichtstbijzijnde garage of dealer gebracht. Je kunt er ook voor kiezen om het voertuig naar een adres naar keuze te laten vervoeren. Natuurlijk zorgen we ook voor vervoer van jezelf en van je medereizigers.

Vervangend vervoer

Als je vanwege pech niet meer verder kunt rijden, dan heb je recht op vervangend vervoer. In Nederland geldt hiervoor maximaal twee werkdagen als de auto niet op dezelfde dag gerepareerd kan worden. In Europa heb je recht op maximaal dertig dagen vervangend vervoer als duidelijk is dat de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden. Kan de auto wel binnen 48 uur gerepareerd worden, maar moet je overnachten? Dan vergoeden we de hotelovernachting. Binnen Nederland zorgen we voor vervangend vervoer van maximaal categorie B*. Buiten Nederland krijg je gelijkwaardig vervangend vervoer, zodat ook je hele gezin en de bagage in de auto past als je op vakantie bent. In het buitenland beschikken we over een eigen vloot van vervangende auto’s. Zo kun je tijdens je vakantie altijd weer snel op weg.

Aanhanger

Veel Nederlanders gaan op vakantie met een vouwwagen of caravan. Daar wil je dan onderweg geen problemen mee krijgen. Met de module ‘Aanhanger’ ben je verzekerd van de beste hulp als de aanhanger uitvalt. Er wordt altijd geprobeerd de aanhanger ter plaatste te repareren. Als dit niet lukt, dan verzorgen wij het transport naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst.

Kan de aanhanger niet binnen 48 uur gerepareerd worden, dan zorgen wij voor passende vervanging. Wanneer je tijdens de reparatie een vervangende verblijfsplaats nodig hebt, dan regelen wij die. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Ook voor de motor

De Pechhulp Verzekering is ook beschikbaar voor motoren. Met deskundigheid en professionaliteit wordt ook pech aan je motor verholpen. Voor de echte motor liefhebbers bieden we de mogelijkheid om te kiezen voor een vervangende motor. Zelfs in het buitenland. Zo blijf je genieten van de mobiliteit die je gewend bent:

Voordelen Pechhulp Verzekering:

 • Zeer scherpe premie, al vanaf 29,95 per jaar;
 • Pechhulp voor zowel auto’s als motoren;
 • Wereldwijd netwerk, dus altijd en overal snelle hulp;
 • Vier pakketten, zodat je zelf kunt bepalen wat het beste bij jouw situatie past;
 • All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten voor bijvoorbeeld een vervangende auto;
 • Kenteken gebonden, dus iedereen die met het voertuig rijdt, krijgt hulp.

Bereken premie