Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Hulp. Daar heb je meer aan

Bij een reisverzekering gaat het niet alleen om vergoedingen. Natuurlijk is het prettig dat schade vergoed wordt. Maar ver van huis wil je vooral goed en snel geholpen worden in geval van nood. Hulp van iemand die alles voor je regelt is dan wel zo fijn.

Kies de dekking die bij je past

AIleen verzekeren wat echt nodig is. Dat is het uitgangspunt van de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance. Want jij kent zelf het beste de waarde van je bagage. En of je in Europa blijft of verder reist. Jij kiest zelf wat je wel of niet wilt verzekeren. De basis van je reisverzekering is altijd de dekking 'SOS hulpverlening'. Daarnaast kun je kiezen voor extra dekkingen die passen bij jouw reisgedrag. Zo bepaal je zelf of je een dekking wel of niet aan je verzekering toevoegt. Je betaalt dus nooit teveel voor een doorlopende reisverzekering die past bij jouw manier van reizen.

Dit betekent Allianz Global Assistance:

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd
 • Meer dan 50 jaar ervaring in wereldwijde hulpverlening
 • Professionele hulp in het Nederlands
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling
 • Het inschakelen van artsen of ziekenhuizen ter plaatse
 • Gratis HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.

Verzekering afsluiten

Vijf algemene dekkingen

De Doorlopende Reisverzekering is opgebouwd uit vijf algemene dekkingen, waarvan de dekking SOS hulpverlening de basis vormt. Daarnaast kun je kiezen voor Medische kosten, Bagage, Ongevallen en Rechtsbijstand om je verzekering compleet te maken. Voor Bagage en Medische kosten kun je zelf de hoogte van de dekking bepalen en kiezen voor een Budget, Comfort of Premium variant.

1. SOS hulpverlening (standaard)

Dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten door een ongeval, ziekte of overlijden van jezelf of naaste familie. Je belt onze alarmcentrale en wij regelen alles voor je.

2. Medische kosten (optioneel, keuze uit Budget,Comfort of Premium)

Deze dekking behoedt je voor torenhoge kosten in het buitenland. Je hebt recht op gratis telefonisch medisch advies van onze Reisarts. Ook voor de reis helpen we je met inentingsadvies.

3. Bagage (optioneel, keuze uit Budget, Comfort of Premium)

Hiermee is verlies, diefstal of schade van persoonlijke bezittingen of bagage gedekt. Dien je je schade online in? Dan krijg je uiterlijk op de vijfde werkdag een reactie.

4. Ongevallen (optioneel)

Deze dekking biedt een éénmalige uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval tijdens je reis in het buitenland.

5. Rechtsbijstand (optioneel)

Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Binnen Europa wordt juridische hulp volledig vergoed. Reis je buiten Europa? Dan wordt deze tot maximaal € 50.000 vergoed.

 

Aanvullende dekkingen die passen bij je reisgedrag

Behalve de vijf algemene dekkingen bieden we aanvullingen. Afhankelijk van je reisgedrag kun je deze aan je verzekering toevoegen. Zo ga je goed verzekerd op reis en kun je onbezorgd genieten van je vakantie

  • Wintersport en bijzondere sporten
  • Werelddekking
  • Uitgebreide sportuitrusting
  • Geld
  • SOS autohulp
  • Uitbreiding naar 1 80 dagen aaneengesloten verzekerd (standaard is 60 dagen)

Doorlopende Annuleringsverzekering

Je reis moeten annuleren, dat is al vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Daarom kun je de Doorlopende Annuleringsverzekering aan je Doorlopende Reisverzekering toevoegen. Je krijgt dan bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Een geruststellende gedachte. En moet je de reis onverwachts afbreken? Dan worden de niet gebruikte dagen vergoed. Met de Doorlopende Annuleringsverzekering Dubbel-Zeker speel je helemaal op safe. Moet je eerder naar huis? Dan krijg je de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag.

Samengestelde reis

De dekking 'samengestelde reis' biedt uitkomst als je je reis zelf hebt samengesteld. Als een van de onderdelen van de reis uitvalt, dan kun je de reis in aangepaste vorm voortzetten of volledig annuleren. Voor beide keuzes biedt de dekking een vergoeding.

Verzekering afsluiten